ONE

Nu är den här! Tio år efterlanseringen av den första vedugnen i rostfritt stål. ONE den nya flyttbara vedeldade ugnen från Alfa är här nu. Enkel att ta med landet eller varför inte när du besöker dina vänner. Den är kompakta, lätta och har en vacker italiensk design. Tack vare den patenterade Alfa-deflektorn kommer värmen att avges gradvis ut ur skorstensröret och garanterar enastående resultat. Öppningen på ONE är utformad för att maximera värmen i matlagningsutrymmet och för att bättre kunna rotera pizza inuti ugnen. Alfa Forni-termometern underlättar en noggrann mätning av temperaturen beroende på typen av matlagning tänker dig göra. Dörren har ett kikhål för att kontinuerligt kunna övervaka matlagningen även när den är stängd. Matlagningsutrymmet är helt gjord av förstärkt rostfritt stål. Ugnen har dubbla skiktet av samma keramisk fiberisolering som används i kommersiella ugnar för att hålla värmen på insidan och förhindrar yterhöljet från att överhettas. En ugn för att laga riktig napolitansk pizza på högtemperatur i och många andra maträtter. För att baka med din ugn behöver du bara använda små vedträ högst 5 cm tjocka. Med 2 kg ved kan du köra hela kvällen. Så ugnen är väldigt ved snål. De fyra eldstenarna i ugns botten är nästan 3 cm tjocka för att gradvis absorbera och släppa värme och för att garantera ett perfekt resultat. ONE går från 20 grader till 400 grader på bara 10 minuter och lagar en pizza på ca 60 sekunder. Det tar bara några minuter för att montera ihop din ugn: skruva bara i fötterna och stoppa i skorstenen och låt festen börja! Dess yttre dimensioner är 70x50x40 cm och innermått är 60x40 cm, vikt 50 kg. Made in Italy.

Nu är den här!

Tio år efterlanseringen av den första vedugnen i rostfritt stål.

ONE den nya flyttbara vedeldade ugnen från Alfa är här nu. Enkel att ta med landet eller varför inte när du besöker dina vänner. Den är kompakta, lätta och har en vacker italiensk design.

Tack vare den patenterade Alfa-deflektorn kommer värmen att avges gradvis ut ur skorstensröret och garanterar enastående resultat. Öppningen på ONE är utformad för att maximera värmen i matlagningsutrymmet och för att bättre kunna rotera pizza inuti ugnen.

Alfa Forni-termometern underlättar en noggrann mätning av temperaturen beroende på typen av matlagning tänker dig göra.

Dörren har ett kikhål för att kontinuerligt kunna övervaka matlagningen även när den är stängd.

Matlagningsutrymmet är helt gjord av förstärkt rostfritt stål.

Ugnen har dubbla skiktet av samma keramisk fiberisolering som används i kommersiella ugnar för att hålla värmen på insidan och förhindrar yterhöljet från att överhettas.

En ugn för att laga riktig napolitansk pizza på högtemperatur i och många andra maträtter.

För att baka med din ugn behöver du bara använda små vedträ högst 5 cm tjocka. Med 2 kg ved kan du köra hela kvällen. Så ugnen är väldigt ved snål.

De fyra eldstenarna i ugns botten är nästan 3 cm tjocka för att gradvis absorbera och släppa värme och för att garantera ett perfekt resultat.

ONE går från 20 grader till 400 grader på bara 10 minuter och lagar en pizza på ca 60 sekunder.

Det tar bara några minuter för att montera ihop din ugn: skruva bara i fötterna och stoppa i skorstenen och låt festen börja!

Dess yttre dimensioner är 70x50x40 cm och innermått är 60x40 cm, vikt 50 kg.

Made in Italy.